DZIAŁ 7 WARZYWA ORAZ NIEKTÓRE KORZENIE I BULWY, JADALNE
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2106 90 - Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0408 19 - Żółtka jaj suszone, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet słodzone (z wył. suszonych)
Kod CN: 0102 29 - Bydło żywe (z wył. hodowlanego czystorasowego)
Kod CN: 5206 31 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien nieczesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej >= 714,29 decyteksa "o numerze metrycznym <= 14, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN: 1008 - Gryka, proso i ziarno mozgi kanaryjskiej i pozostałe zboża (z wył. Pszenicy i meslin, żyta, jęczmienia, owsa, kukurydzy, ryżu i ziarna sorgo)
Kod CN: 8407 90 - Silniki z zapłonem iskrowym, z tłokami wykonującymi ruch posuwisto-zwrotny lub obrotowy (z wył. silników lotniczych, silników do napędu jednostek pływających i silników z tłokami wykonującymi ruch posuwisto-zwrotny, w rodzaju stosowanych do napędu pojazdów objętych działem 87)
Kod CN: 9025 80 - Hydrometry, areometry i podobne przyrządy pływające, barometry, higrometry, psychrometry, nawet połączone z innymi przyrządami lub z termometrami
Kod CN: 0408 11 80 - Żółtka jaj suszone, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego